ALEKSANDRA---'Naine-ja-masinad”-võitja

ALEKSANDRA—‘Naine-ja-masinad”-võitja

Tallinna tüdruk Aleksandra Slabikova pärjati fotovõistlusel „Naine ja masinad” võitjaks. Milline sul masinate, no näiteks autodega suhe on?

Kui olin 13aastane, õpetas isa mind autoga sõitma. Pidin pidurit vajutama, aga andsin gaasi ja sõitsin teisele autole tagant sisse. Remont läks maksma 1000 dollarit, mis oli tollal ikka hull raha. Sõbrannad kardavad minuga sõita, sest mulle meeldib kihutada.

Kus sa kihutad?

Ikka seal, kus tohib. Ma pean muidu seadustest lugu, õpin advokaadiks. Aleksandra muide tähendabki kreeka keeles kaitsjat!

Keda sul on plaanis kaitsma hakata?

Maailm on nii ebaõiglane, ma näen seda iga päev. Mind huvitavad nii kriminaalõigus kui ka äriõigus. Aga üle kõige Euroopa Liidu õigus, päris raske on kõigil uutel seadustel silma peal hoida.

Oled väga tõsine tütarlaps, nagu me aru saame…

Eriala mõttes küll. Aga ega ma mingi kuivik ei ole. Neli aastat olen tegelenud hiphop- ja go-go-tantsuga. Mulle väga meeldib esineda! Hollywood on üle kõige! Aga kõige suurem hobi on praegu fotograafia. Teistele poseerimise kõrvalt tuli huvi proovida, kuidas ise pildistada on.

Kes on sinu jaoks tõeliselt ilus naine?

Mulle meeldib Liis Lass. Ma küll ei tunne teda, aga ta on ilus ja aktiivne. Kuigi ise päris samasugust elu ei igatse.

Sul on vene nimi, aga räägid kenasti eesti keelt.

Vahel ma mõtlen, et olengi eestlane. Mu ema isa on eestlane, Saaremaalt. Olen käinud ka aasta eesti koolis, läksin sõbrannaga kaasa. Ma ei saanud päris kõigi õpetajatega hakkama, nii et pidin ära tulema. Aga see-eest leidsin eesti poisi, kellega mitu aastat koos olin. Tema õpetas keele selgeks.

Mis on parim osa su kehast?

See sisu on nähtav VIP kliendile