ANNE - Avameelne iludus Tallinnast

Logistikuharidusega Annel käivad asjad plaanipäraselt, nagu logistikule kohane: „Naine olgu ilus ja mees rikas.” Enesekindlust õhkub igast tema keharakust ja selle suurepärase keha iga raku toob ta ka meie silmale nautimiseks.

Sa oled selline tüdruk, kes on juba ammu tahtnud teile poseerida. Miks sul selline kindel soov oli?


Anne:
 Mul on väga ilus keha, miks mitte jagada seda ka teistega.

Kas alasti olemine on sulle loomulik ja seda ka võõraste silmade ees?

Anne: Jah, kodus käin pidevalt alasti, eriti meeltmööda on see minu naabrimehele, kuid arvan, et varsti ta paneb oma maja müüki, kuna ta naine on juba närvivapustuse äärel…

Me saame muidugi aru ka, et sellise keha juures ei ole midagi häbeneda. Aga kust selline keha pärit on, kas pühendad palju aega oma keha eest hoolitsemisele?

Anne: Ma olen juut, võib-olla sellepärast olen ma nii ilus. Jah, see on tõsi, et oma keha eest hoolitsen ma iga päev – hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi kõrvale on mul lausa 15 eri tabletti. Trenni teen ma kolm tundi päevas, esmaspäevast reedeni ja kui ma näen neid mehi, kes vaatavad mind jõusaalis põlevate silmadega, olen ma õnnelik.

Kuidas sa ennast iseloomustad?

Anne: Successful fucking bitch.

Aga mida sinust seljataga räägitakse?

Anne: Mind vihkavad kõik naised. Ja mitte ainult, tihti leian ka kriime oma autol.

Kui sulle mõni mees ikka väga meeldib, mis sa oled tema jaoks valmis tegema?

Anne: Ma olen valmis laskma tal end armastada.

Kas esimese sammu teed sina või jääd ootama ja lootma, kui sind märgatakse?

See sisu on nähtav VIP kliendile