
Corn Dog
Corn dog on populaarne maisijahu taignaga paneeritud kuum hot dogi vorst, mida pakutakse pulga otsas kiirtoiduna.
Corn dog
VAJA LÄHEB:
1 tass maisijahu
1 tass nisujahu
1/4 tassi suhkrut (võib asendada meega)
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
1 muna
1 1/2 tassi piima või hapupiima
1 spl taimeõli
1 tl mett
1 pakk viinereid
10 puidust varrast või söögipulki
VALMISTAMINE:
Võta keskmine või suur pott, lisa õli ja pane pliidile kuumenema.
Sega kausis maisujahu, nisujahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool.
Seejärel lisa lahtiklopitud muna, hapupiim/piim, õli ja mesi ning sega läbi. Tainas peaks olema veidi paksem kui pannkoogitainas.
Võta välja viinerid, pühi paberiga kuivaks – see aitab taignal paremini kinnituda. Võta varras, torka viineri külge, kasta taignasse ning seejärel friti potis 2-3 minutit. Seejärel aseta paberrätikule nõrguma.
Tekst: Maria Raja Allikas: *Kokkame Marjuga* Pildid: erakogu