Tindra Pöial-Liisi mere tagant

Tindra Mantel

Tindra Mantel on Rootsi modell. Tema esmakordne sõit Eestisse tõi kaasa mõndagi põnevat – erutava lavaetteaste Playboy 2008/2009 aastavahetuspeol ja kauni fotoseeria, mille temaga tegime. Eesti meeste kohta ütleb ta, et nad on sama seksikad kui Rootsi omad. Ja veel tunnistab miniatuurne blondiin (160/49), et naised meeldivad talle sama palju kui mehed. Tindra tuleks siia hea meelega elamagi, kui tal siin vaid piisavalt austajaid leiduks!

Triin: Milline sinu päev välja näeb?
Tindra: Hommikul joon ühe kuuma kakao ja sätin end valmis. Päeval tegelen modellindusega. Õhtuti armastan kinos või sõbrannadega peol käia.

Triin: Mis sulle enda juures kõige rohkem meeldib?
Tindra: Kõige rohkem armastan oma tisse ja armsat väikest peput. Ja mulle meeldib väga ka minu positiivne mõtlemine. Kui tahan midagi saavutada, siis annan endast sada protsenti, et see välja tuleks. Nagu ka teile poseerimisel.

Triin: On sul hobisid?
Tindra: Ma armastan tantsida, see on nii seksikas! Mulle meeldib üle kõige oma miniseelikus ja avara dekolteega topis poiste ees eputada.

Triin: Sinu lemmiktoit?
Tindra: Hiina ja mehhiko köök on üle kõige! Mulle meeldivad mehed ja söök ühtmoodi – kuumalt ja vürtsikalt!

Triin: Mis muusikat kuulad?
Tindra: Kõik, mis on seotud Justin Timberlake’iga, tõmbab mind käima.

Triin: Sinu halvad kombed?
Tindra: Ükskõik, kuhu lähen või kellega öö veedan, alati on probleemiks, et tahan tuled põlema jätta. Ma usun, et see ongi mu ainus halb komme. Aga kuna ma olen nii armas, siis antakse mulle alati andeks.

Triin: Kuidas sa ennast näed, kas armsa inglikese või bitch’ina?
Tindra: Ma olen täpselt nagu kassipoeg, kellele meeldib, kui teda kiidetakse. Aga vaadake ette, sellel kiisukesel on ka küüned!

Tekst: Triin Tulev

See sisu on nähtav VIP kliendile