Ekstreemne Hedi - Eesti parimad glamuuri modellid

Ekstreemne Hedi – Eesti parimad glamuurimodellid

Tekst ja fotod: QOQO

Meik: Darja Tamm

Riided: QOQO, erakogu

QOQO: Paar aastat tagasi tegid meiega oma esimese pildistamise. Võrreldes tänaste võtetega, kui palju tunnetad erinevust oma enda kogemuste põhjal nüüd ja siis?

Hedi: Oma esimesel pildistamisel ma tundsin ennast natukene ikka veidralt kui keset pildistamist fotograaf ütleb korraga, et nüüd võiks rinnahoidja ära võtta. Muidugi ma teadsin seda, aga esimene reaktsioon oli ikka, et „kas juba nüüd kohe või?“ Võibolla see otsene ütlemine tõmbas veidi sisemuses ebakindlaks. Seekord pildistades tuli see nagu loomulikult, selles mõttes, et pildid läksid selleni järgemööda ja lõppkokkuvõttes unustasinvahepeal isegi ära, etpalja ülakehaga olen. Seekordsel pildistamisel julgesin ka ise poose võtta/soovitada,elasin  juba rohkem rolli sisse. Tookord olin selle koha pealt veidikene ikka krampis. Polnud ju sellist shootienne teinud.

QOQO: Kas soovitad teha QOQO pildiseeriat ka teistele n.ö. uutele modellihakatistele?

Hedi: Kuna minu jaoks on see pigem lõbus väljakutse, siis kindlasti julgustaksin tagant kui keegi tuleb küsima, et kas tasub. Muidugi, mina ise olen nõus minema ainult kuni topless, sest ma tunnen, et see „vürtsitab“ piisavalt ja „kaugemale“ ma ei lähe. Kuna tänapäeval on juba nii levinud, et meil on toplessdiskorid, -autopesijad jpm, siis see ehk ongi mind julgustanud, et see ei ole ju teab mis kohutav või uskumatu väljakutse.

QOQO: Kõige raskem osa antud pildistamise juures?

See sisu on nähtav VIP kliendile