JAROSLAVA - Voodis tunnen end kui lõvi!

JAROSLAVA – Voodis tunnen end kui lõvi!

Jaroslava Rjabokon on 23aastane särtsakas naine, kes on juba kuus aastat löönud kaasa tüdrukutebändis Miau. Ta usub, et üks seksikas mees peab olema tark, ilusa kehaga ja oskama naist hoida!

Sa näed väga eksootiline välja!

Olen pooleldi ukrainlane, aga mu ema on poolkreeklane ja poolvenelane, nii et mul on kõik segamini. Olen tähele pannud küll, et eestlastele ikka väga meeldivad tõmmud ja eksootilise välimusega naised!

Kuidas käsi käib, Jaroslava?

Juba kuus aastat järjest olen olnud vene bändi Miau liige. Samal ajal olen ka õppinud ja töötanud. Suvel lõpetasin Tallinna Ülikooli reklaami erialal ja läksin maailma rändama.

Kuhu siis?

Mõtlesin, et on aeg ennast ka kuskil mujal proovile panna, ja kolisin Londonisse. Sain seal teha modellitööd, mis on alati mu hobi olnud. Inglismaalt lendasin USA’sse Chicagosse, kus sain samuti kaasa teha paaris väga huvitavas modelliprojektis. Ühesõnaga – sain ennast proovida professionaalses modelliäris ja see oli põnev kogemus. Hetkel olen siin ja kui väga aus olla, ei teagi, mis mind ees ootab.

Kuidas iseloomustad ennast paari lausega?

Olen enesekindel, aktiivne ja hea suhtleja.Oskan alati inimesi enda ligi meelitada ega karda öelda seda, mida mõtlen. Samuti olen abivalmis ega löö risti ette ka asjade ees, mida mulle just väga teha ei meeldi.

Millistel meestel on lootust sinuga lähemalt tuttavaks saada?

Kindlasti neil, kes on enesekindlad ja julged. Tähtis on ka silmavaade.

See sisu on nähtav VIP kliendile