Jenny-Poussin-eesti-rahvale-QOQO

Sündinud Montréalis, Prantsuse-Kanada päritolu ja suur fitnessifänn. Mingi osa temast on häbelik nohik, aga samas võib ta olla metsik peotüdruk või hoopis hull ekstremist! Elukutselt on ta modell ja näitleja, kelle viimane roll oli telesarja „Blue Mountain States” kolmanda hooaja osades. Lugupeetud mehed ja naised – teie ees on Jenny Poussin, ekstra elustiilsele Eesti rahvale ehk QOQO lugejale!

Missugune inimene sa oled ja millega tegeled?

Sündisin Montrealis – ma olen Prantsuse-Kanada päritolu. Olen suur fitnessifänn. Mingi osa minust on häbelik nohik, aga ma võin samas ka olla metsik peotüdruk! Elukutselt olen modell ja näitleja. Mu viimane roll oli telesarja „Blue Mountain States” kolmanda hooaja osades.

Sinu suurimad saavutused elus?

Ma ei ole veel kõige suuremat saavutust läbi teinud, aga käimas on minu oma veebisarja tegemine ja ma olen õnnelik, et asjaga on seotud palju kuumi artiste: muusikuid, disainereid ja illustraatoreid.

Milline näeb välja sinu tavaline argipäev?

Söön supertervislikult, teen trenni ja üritan igast päevast teha väärtusliku: loova ja lõbusa.

Mida teed siis, kui noorus möödas ja modellina enam töötada ei saa?

See sisu on nähtav VIP kliendile