10 eurot

Kas olen ihnuskoi kui küsiksin talt tagasi kümme eurot?

Küsimus

Ma olen 20aastane tudeng. Mul on rikkad vanemad, seega saan ma ka head taskuraha. Ma ei ütle seda edvistamiseks, see on lihtsalt fakt. Mu parim sõber peab aga ise omadega välja tulema. Iga kord, kui me koos takso võtame, maksan mina, ja me ei aruta rohkem seda teemat. Kui me kuskilt toitu kaasa ostame, ütleb ta enamasti, et tal on näpud põhjas, ja mina vastan seepeale, et ta võib mulle hiljem tagasi maksta, kuid ma ütlen seda tõtt-öelda suusoojaks.

Tunneksin end ihnuskoina, kui küsiksin talt tagasi kümmet eurot. Samas tundub mulle, et mingid reeglid võiks meievahelistes rahaasjades siiski olla.

nõuandja vastus

Kui sa saad endale lubada helde olemist, siis ole seda, eriti sõpradega. Kui keegi hakkab aga seda kurjasti ära kasutama, siis on teine lugu. Sinu puhul vist viimasest variandist veel rääkida ei saa?

Lisa kommentaar