Lea zombie teemaline fotoseeria

Kartmatu ingel zombimaailmas

Inimesi on alati imponeerinud müstilised, käega katsutamatud ja saladuslikud asjad. Üks valdkondi,¬ mis mõjub inimteadvusele ja mängib inimese emotsioonidega, eelkõige hirmuvaldkonnaga, on surnute temaatika. Juhtivateks surnute ja elavate maailmade kokkupuutepunkte kompivateks tegelasteks on zombid. November on zombikuu – ilmad lähevad pimedamaks ja süngemaks, FoxCrime’i telekanal toob meieni uue kuueosalise seriaali „Elavad surnud” ja QOQO kuum fotoseeria Lea Loegiga on pühendatud just neile hirmutekitavatele olenditele surnuteriigist.

Kas sulle meeldivad õudusfilmid?

Kusjuures meeldivad – need tekitavad põnevust ja mõtet, et mis juhtub järgmiseks. Kuid jah, pea maha¬raiumise ajal panen käed silmade ette.

Mis on sinu suurim hirm/luupainaja?

Pimedus. Kellegagi koos pimedas jalutada pole mingi mure. Aga üksi pimedas liikudes taban end pidevalt selja taha vaatamas ja sammu kiirendamas.

 

Kas usud elusse pärast surma?

Mulle meeldib mõelda, et on olemas midagi nii võimast ja seletamatut nagu elu pärast surma. Ma ei tea, kas see on päriselt olemas, kuid ma tahan uskuda, et pärast surma saab meist midagi edasi. Nagu kas või see, et head inimesed saavad pärast surma taevasse ja halvad põlevad põrgus. Aga mina olen ju sarvedega ingel, mis saab siis minust?

Mis sa teeksid, kui sulle jalutaks hämaral õhtul vastu zombi?
Ilmselt karjuksin ja annaksin päkkadele valu.

Sinu elu õudusttekitavaim mälestus?
Pole väärt mäletamist.

Missugune inimene sa oled?
Ma olen kindlate põhimõtetega inimene, kes sõna otseses mõttes ei löö risti ette mitte millegi ees. Mul on soov ja unistus kusagile jõuda. Mul on silme ees kindel siht, ma ei ole allaandja, olen võitleja. Mind viib edasi enesekindlus, julgus ja suur tahe. Mu motoks on „Ma tahan, ma teen, ma suudan”. Kõik algab inimese enese peast, kõik on kinni mõtlemises. Kui inimene on enda peas kõik selgeks mõelnud ja võtnud omaks põhimõtte „Ma saan hakkama”, siis nii lähebki.

Mis on sinu ambitsioonid elus?

See sisu on nähtav VIP kliendile