QOQO esikaane modell

Juba ammu on meil olnud mõttes teha üks kuum mereteemaline fotoseeria. Kuid proovi sa leida sobiv modell, ideaalne paik ja perfektne fotograaf. Veelgi keerulisem on neid kolme omavahel kokku viia. Aga kes otsib, see leiab. Ja leidsimegi. Michelle + John Neyrot ja soojad rannaveed = tulikuum seeria, tehtud ekstra eestlastele ühes tervitustega Jamaicalt.

Mis inspireeris sind meile poseerima?

[Michelle] Mu sõbranna on Eestist pärit ujumisriiete disainer, aga ta elab Floridas minu lähedal! Eelmisel aastal kandsin ma tema imeilusaid bikiine ühes telesõus. Hiljem palus ta mul poseerida teie ajakirja pildiseerias ja minu arvates oli see küllaltki suur kompliment. Seega läksime Jamaicale pildistama. Jamaica oma ülikenade randadega on koht, kus on võimalik ilusas sinises vees alasti loomulik olla.

Kas arvad, et meile poseerimine aitab sul tulevikus oma modellikarjääri edendada?

[Michelle] Kindlasti. Te esindate nii paljusid ilusaid naisi üle maailma ja on suur au olla teie modell.

Nimeta veel mõni ajakiri, kus oled poseerinud.

[Michelle] Olen olnud paljudes ajakirjades üle kogu maailma: Esquire, FHM, Playboy, Maxim, American Curves ja ka fitnessiajakirjades. Samuti olen olnud paljudes ujumisriiete ja pesukataloogides, mis on alati väga lõbusad olnud.

Kas teadsid viis aastat tagasi Eestit kui riiki?

See sisu on nähtav VIP kliendile