Kaks super ilusat kaunitari QOQO modellide ridadest. Saage tuttavaks Nadja ja Lionella.

Kes on külastanud QOQO pidusid, on tõenäoliselt juba ammu märganud kahte tumedapäist äravahetamiseni sarnast modelli. Kes nad on, kust nad tulevad? Huvi Nadja ja Lionella vastu näib aina kasvavat. Nii otsustasimegi, et just siin QOQO suvenumbris on õige aeg ja koht selle särava modelliduoga pisut tutvust teha.

Q: Räägi endast, missugune inimene sa oled ja millega tegeled?

Nadja: Olen sõbralik, seltsiv ja positiivne neiu. Töötan tantsijana

Lionella: Olen positiivne, väga seltsiv ja särav tüdruk. Õpin medõeks. Armastan tantsida ja reisida.

Q: Mida oled saavutanud siiani?

Nadja: Suurim saavutus on minu võrratu pere!

Lionella: Olen seni saavutanud kõike, mida olen tahtnud, otsin kõiges alati positiivsust. Tegin anatoomia ära. (Naeratab.)

Q: Mille poole pürgid, mis on sinu unistus, mille kavatsed kindlasti teoks teha?

Nadja: Minu unistus… hmm… Mul on neid väga palju ning tasapisi saavad kõik ka teoks… Kindlasti tahan minna õppima stilisti ametit ning vahetevahel ka mõnuleda kuskil soojal maal oma perega. Puhkama peab.

Lionella: Palju reisida.

Q: Milline näeb välja sinu tavaline argipäev?

Nadja: Minu tavaline, õnnestunud päev on see, kui saan valmistada midagi maitsvat õhtusöögiks, mis viib lausa keele alla, sest kokk olen ma hea! Igapäevaste toimetamiste hulka kuulub ka oma lapsega jalutamine ja puhkamine.

Lionella: Õpin. Nädalavahetustel teen tööd.

Q: Sul on väga huvitavad võõrapärased näojooned − mis rahvusest sa oled?

Nadja: Olen vene rahvusest, ainult vanaema on mul tatarlane.

Lionella: Eesti-venelane, tatari ja juudi sugemetega.

Q: Kaks naist koos paljalt… Kas seda on varem mõnes huvitavas situatsioonis ette tulnud?

See sisu on nähtav VIP kliendile