Natalja Dõmtšenko

Natalja Dõmtšenko

Natalja Dõmtšenko (30) on alates 2007. aastast Vene Teatri näitlejanna Tallinnas. Kesk-Aasias sündinud Natalja on täiuslikkuseni lummav – ta on imeilus nii väljast kui ka seest. „Seksuaalsus on kui mõistatus, mida me tahame ära arvata,” ütleb Natalja. Karismaatilisest näitlejannast õhkub kõike seda, mis puudutab hingepõhjani, kuid mõjub salapäraselt ja mänglevalt. Natalja on täiuslik mõistatus!

Kuidas sa Eestisse sattusid?

[NATALJA] Mind kutsus siia mu sõber, õpetaja, kes toona oli Vene Teatris kunstiline juht. Kahjuks jõudsime me vähe koostööd teha, sest ta läks tagasi Moskvasse. Näitleja on loominguline inimene ning ta peab ennast kogu aeg proovile panema. Eks see oli ka põhjus, miks ma otsustasin Eestisse tulla. Alguses oli kohutavalt raske ja just emotsionaalselt, sest ma ei tundnud kedagi – kõik räägivad arusaamatus keeles ning mul oli kohutav koduigatsus. Õnneks on see nüüd läbielatud etapp ning mul on tekkinud oma kindel väike sõpruskond, kellega koos aega veedame.

Mis on sinu jaoks seksuaalsus?

[NATALJA] Minu jaoks on seksuaalsus segu erinevatest omadustest ja ma võin öelda, et siia hulka ma loen karismaatilisust, sisemist vabadust ja maitsekust. See kõik moodustabki minu jaoks seksuaalsuse. Rumal naine ei saa olla seksuaalne, sest tal puudub oskus varjata oma puudusi. Tark naine, vastupidi, oskab seda teha ning selline omadus muudabki ta veetlevaks. Naine võib olla kurguauguni kinni kaetud, kuid samas õhkab temast sellist seksuaalset energiat, et õhk on ümberringi lausa paks. Samas ei pruugi mõni teine alasti naise­keha tekitada mingisuguseid emotsioone. Seksuaalsus on kui mõistatus, mida me tahame ära arvata.

Kõik me teame, et on olemas näitlejannasid, kes tavaelus on täiesti märkamatud, kuid laval toimub nendega midagi enneolematut – nagu paisu tagant pääseb valla see, mis muidu on peidus. Näitleja elukutse puhul on see üsna oluline. Kuid kõigepealt olen ma naine ja alles siis oma elukutse esindaja.

Kas karismaatilisust, veetlust, seksikust on võimalik õppida või tuleb leppida sellega, mida loodus on andnud?

See sisu on nähtav VIP kliendile