
Nii magus, et neela või suur tükk alla!
Allikas: TipsyBartender
Need klaasid, need klaasid…need klirisevad klaasid ja ettekandjad saalis tüdinult kilde koristamas…Ja need pole isegi mitte ilusad, värvilised ega ammugi mitte õnnekillud. Miks ei võiks olla kas või head shotidki mõnikord erilisemate pitside sees?!
Näiteks…šokolaadis? Ei siis kuule enam klirinat, vaid suud saavad nii magusaks, et pahameel ja kurbus on pühitud – magusaks saab nii meel kui keel. Proovime järele, kuidas teha oivalist ja hõrku shotti!
https://youtu.be/83iAXX00u7Q
1. Shotiklaasi valmistamine:
VAJA LÄHEB:
palju šokolaadi (puhast)
plastikpudelit
väikeseid papptopse
VALMISTAMINE:
Täida pudel ca 3/4 ulatuses šokolaadiga, sulata keevas vees. Vala sulanud šokolaad topsidesse, hajuta see topsi ringi keerutades laiali, et tekiks sopistus. Pane topsid külmkappi tahenema, ülemine pool all. Kui šokolaad topsides on tahenenud, võta topsid külmikust välja ning koori ettevaatlikult nende ümbert paber.
2. Shoti valmistamine:
VAJA LÄHEB:
1/2 osa Bailey’s Irish Cream likööri
1/2 osa Kahlua likööri
vahukoort
palju šokolaadi
VALMISTAMINE:
Kalla Bailey’s ja Kahlua samal ajal, ühe joana shotiklaasidesse. Kaunista vahukoorega.