TOVE LILL - Noor poliitik Norrast

TOVE LILL – Noor poliitik Norrast

Tema unistused on olnud väga suured. Juba 20-aastaselt sai ta Norra Missiks ja sealt edasi alustas tööd pesumodellina. Eelmainitu on vaid väike osa sellest, millest ta on unistanud ja mida ühtlasi ka saavutanud. Poliitika on olnud tema kirg – ka seda valdkonda on ta juba vallutamas. Võib kindel olla, et just see naine on Norra poliitikas kõige seksikam. Nüüd on meie kord täita tema kõige suurem unistus, mis kummitas selle kaunitari peas juba lapsepõlvest. Kallid lugejad, toome teie ette selle ilust pakatava ja väga targa naise. Saage tuttavaks – tema nimi on Tove Lill.

Milline inimene sa oled, räägi endast.

Minu nimi on Tove Lill. Ma olen Lõuna-Norrast pärit tagasihoidlik neiu. Naudin elu ning seda, mis sel mulle pakkuda on. Mul on alati palju asju korraga käsil ning naudin töö tegemist, lisaks meeldib mulle uusi asju katsetada.

Olen alati õnnelik. Õnnelik olemine on otsus, mille peab igaüks ise langetama. Minu lemmikütlus on pärit Peeter Paanilt: „Tule minuga kohta, kus unistused sünnivad ja aega ei planeerita kunagi ette.” Tegelikult on see lause mu vasakule õlale tätoveeritud.

Millega tegeled?

Töötan modellina ning selle kõrvalt tegutsen ka poliitikas. Peatselt saab minust ka kirjanik. Kirjutan raamatut LCHF-st (ketogeenne dieet) ja treeningust naistele, kes tahavad vormis püsida.

Kuidas sattusid poliitikasse? Mis valdkonnas täpsemalt tegeled?

See sisu on nähtav VIP kliendile