Kaunis blond Veronica - QOQO pildiseeria

Odini silmarõõm Veronica

Iga päevaga saab meile aina selgemaks rõõmustav tõsiasi, et kauneid naisi ei ole vaja sugugi kaugelt otsida. Lähiümbruses leidub endiselt kaunitare, kes oma iluga igal normaalsel mehel pea hetkega sassi ajavad. Heaks näiteks on Veronica, kes elab pealinnast Tallinnast vaid laevasõidutee kaugusel. Tegu on Rootsist pärit neiuga, kelle fotod on ilutsenud mitmes maailmakuulsas ajakirjas. Nüüd arvab Veronica, et on aeg vallutada kõikide mägede tipp skandinaavias QOQO. Siinkohal ulatamegi abistava sõbrakäe ja oleme vastastikku kasulikud. Saage tuttavaks, linalakk Rootsist –Veronica Thorsell.

Milline inimene sa oled?

Olen väga avatud inimene ja naine, kellel on hea huumorimeel!

Millega sa tegeled?

Töötan modellina ja ka ööklubide üritustel õhtujuhina.

Mis on su senised suurimad saavutused?

Olen olnud kolme ajakirja kaanel ja ka ajakirjades nagu expos FHM, Slitz Magazine, Moore, Flirt Magazine, Bomber Magazine ja paljud teised. Olen teinud ehte- ja riietereklaame, olen olnud ka paljude ettevõtete juhtmodell. Samuti olen osalenud muusikavideotes ja telesarjades.

Mis on sinu soov elus?

Ma alustan omaenda äri ning minu eesmärk ja unistus on muidugi see, et ma oleksin sellega edukas.

Kas sa oled Eestis käinud?

Ei, ei ole, aga ma tahaksin väga sinna minna.

Kas meie lugejad võiksid sind kunagi kohata Tallinna tänavatel või klubides?

Noh, ega seda ei tea kunagi. Kui ma tulevikus Tallinna tulen, lähen kindlasti klubidesse. Ma armastan tantsida!

Mida sa tead eesti meestest ja kas sa oled kunagi mõnega proovinud? Kui mitte, siis kas tahaksid?

See sisu on nähtav VIP kliendile