Veronika - Playboy Playmate ja QOQO modell

VERONIKA VOIT – Paljastatud Agent

Tõelist superagenti on raske paljastada, kuid meie oleme seda nüüd teinud. Silmipimestava naeratusega Veronika Voit (25) eelistab märksa tõsisemaid mänge, kehastudes Agent V-ks. Nagu tõeline agent, on ka Veronika pidevas liikumises ja selleks, et teda pildile jäädvustada, pidime ta lausa kinni siduma.

Missugune inimene sa oled?

Pean ennast avatud silmaringiga ja positiivse ellusuhtumisega inimeseks. Olen hästi rahul ja õnnelik oma eluga. Kõik minu eesmärgid on vaikselt täitumas, tunnen, et õpin ja arenen iga päevaga. Praegu on minu motoks „Alati tuleb teha niikaua, kuni enam ei jaksa ja siis natukene veel”.

Palun kirjelda oma tüüpilist päeva.

Kuna mul ei ole 9st 17ni tööd, siis sellist asja nagu argipäev minu elus ei eksisteeri. Iga päev on omamoodi huvitav ja erinev.

Aga milline on ideaalne nädalalõpp?

Hetkel jagan oma elu Eesti ja Prantsusmaa vahel. Kui enamik eestlasi käib pigem Eestist eemal puhkamas, siis minu jaoks on just Eesti koht, kus käin oma patareisid laadimas. Meeldiv seltskond, linnast eemal, mobiilid välja lülitatud – see on minu jaoks kvaliteetaeg.

Mis sinu arvates muudab mehe seksikaks?

Mees, kellele vaatan alt üles. Mehelik mees on seksikas.- Minu jaoks on täielik turn off kottpükstes ja nn baleriinipükstes mehed.

Kuidas võidaks mees jäägitult sinu tähelepanu?

Ei teagi, selle ideaalse mehega on segased lood. Ideaalne mees on nagu Jeti, kellest kõik räägivad, aga keda keegi pole näinud.

Kas oled domineerivat või alluvat tüüpi?

See sisu on nähtav VIP kliendile